Θερμοαντιδραστήρες (Thermoblock)

Πλοήγηση στο blog

Θερμοαντιδραστήρες (Thermoblock) Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
 • 560,98 € με ΦΠΑ

  Ο θερμοαντιδραστήρας έχει σχεδιαστεί για ευρεία χρήση σε χημικά, βιοχημικά, κλινικά και άλλα εργαστήρια. Είναι κατάλληλος σε διαδικασίες που απαιτείται, για την προετοιμασία του δείγματος, θέρμανση, πέψη, χώνευση. Διαθέτει ενσωματωμένο προγραμματισμό θερμοκρασίας και ψηφιακό χρονόμετρο.

  452,40 €


  560,98 € με ΦΠΑ με ΦΠΑ
 • 669,30 € με ΦΠΑ

  Ο θερμοαντιδραστήρας έχει σχεδιαστεί για ευρεία χρήση σε χημικά, βιοχημικά, κλινικά και άλλα εργαστήρια. Είναι κατάλληλος σε διαδικασίες που απαιτείται, για την προετοιμασία του δείγματος, θέρμανση, πέψη, χώνευση. Διαθέτει δύο θερμαντικά διαμερίσματα. Διαθέτει ενσωματωμένο προγραμματισμό θερμοκρασίας και ψηφιακό χρονόμετρο.

  539,76 €


  669,30 € με ΦΠΑ με ΦΠΑ
 • 925,93 € με ΦΠΑ

  Ο θερμοαντιδραστήρας έχει σχεδιαστεί για ευρεία χρήση σε χημικά, βιοχημικά, κλινικά και άλλα εργαστήρια. Είναι κατάλληλος σε διαδικασίες που απαιτείται, για την προετοιμασία του δείγματος, θέρμανση, πέψη, χώνευση. Διαθέτει δύο ανεξάρτητα θερμαντικά διαμερίσματα. Διαθέτει ενσωματωμένο προγραμματισμό θερμοκρασίας και ψηφιακό χρονόμετρο.

  746,72 €


  925,93 € με ΦΠΑ με ΦΠΑ
 • 787,95 € με ΦΠΑ

  Ο θερμοαντιδραστήρας έχει σχεδιαστεί για ευρεία χρήση σε χημικά, βιοχημικά, κλινικά και άλλα εργαστήρια. Είναι κατάλληλος σε διαδικασίες που απαιτείται, για την προετοιμασία του δείγματος, θέρμανση, πέψη, χώνευση. Διαθέτει τρία θερμαντικά διαμερίσματα. Διαθέτει ενσωματωμένο προγραμματισμό θερμοκρασίας και ψηφιακό χρονόμετρο.

  635,44 €


  787,95 € με ΦΠΑ με ΦΠΑ
 • 760,86 € με ΦΠΑ

  Ο θερμοαντιδραστήρας έχει σχεδιαστεί για ευρεία χρήση σε χημικά, βιοχημικά, κλινικά και άλλα εργαστήρια. Είναι κατάλληλος σε διαδικασίες που απαιτείται, για την προετοιμασία του δείγματος, θέρμανση, πέψη, επώαση και ψύξη. Διαθέτει ένα θερμαντικό διαμέρισμα. Διαθέτει ενσωματωμένο προγραμματισμό θερμοκρασίας τριών βημάτων και ψηφιακό χρονόμετρο.

  613,60 €


  760,86 € με ΦΠΑ με ΦΠΑ
 • 925,93 € με ΦΠΑ

  Ο θερμοαντιδραστήρας έχει σχεδιαστεί για ευρεία χρήση σε χημικά, βιοχημικά, κλινικά και άλλα εργαστήρια. Είναι κατάλληλος σε διαδικασίες που απαιτείται, για την προετοιμασία του δείγματος, θέρμανση, πέψη, επώαση και ψύξη. Διαθέτει δύο θερμαντικά διαμερίσματα. Διαθέτει ενσωματωμένο προγραμματισμό θερμοκρασίας τριών βημάτων και ψηφιακό χρονόμετρο.

  746,72 €


  925,93 € με ΦΠΑ με ΦΠΑ
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα