Εργαστηριακός αναλυτής κατάλληλος για τη μέτρηση των κύριων συστατικών και παραμέτρων του γάλακτος (λίπος, πρωτείνη, πυκνότητα, SNF, λακτόζη, προστιθέμενο νερό, σημείο τήξης, θερμοκρασία), με την χρήση αισθητήρα υπερήχων υψηλής ακρίβειας. Σε 60 sec μπορούμε να προσδιορίσουμε σημαντικές παραμέτρους σε πολλούς τύπους γάλακτος (Raw milk, Standardised milk,...
5 549,00 €
Το κρυοσκόπιο χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του σημείου πήξεως (freezing point) και της προσθήκης νερού στο γάλα. Απαραίτητο για τον έλεγχο της νοθείας του γάλακτος με νερό σε όλα τα στάδια της παραγωγής (από τη προμήθειά του έως το παραγόμενο προιόν). Έχει υψηλή σταθερότητα στις μετρήσεις και είναι κατάλληλο για τα εργαστήρια ανάλυσης, τις...
5 611,29 €
Φορητός αναλυτής γάλακτος με αισθητήρα υπερήχων υψηλής ακρίβειας, ιδανικός για το προσδιορισμό σημαντικών συστατικών του γάλακτος (Λίπος, Πυκνότητα, SNF, Προστιθέμενο Νερό, Πρωτεΐνες, Λακτόζη, Σημείο Πήξεως, Θερμοκρασία δείγματος) στο πεδίο (σημεία παραγωγής και παραλαβής του προιόντος). Μέσα σε 60 δευτερόλεπτα με πολύ μικρή ποσότητα δείγματος μπορούμε να...
592,74 €
Εργαστηριακός αναλυτής κατάλληλος για τη μέτρηση των κύριων συστατικών και παραμέτρων του γάλακτος (λίπος, πρωτείνη, πυκνότητα, SNF, λακτόζη, προστιθέμενο νερό, σημείο τήξης, άλατα, θερμοκρασία), με την χρήση αισθητήρα υπερήχων υψηλής ακρίβειας. Σε 60 sec μπορούμε να προσδιορίσουμε σημαντικές παραμέτρους σε πολλούς τύπους γάλακτος (αγελαδινό, πρόβειο,...
864,00 €
Γρήγορο τεστ φωσφατάσης κατάλληλο για τον έλεγχο της παστερίωσης του γάλακτος χωρίς χρήση μηχανημάτων. - Ένδειξη σωστής παστερίωσης (λευκό χρώμα). - Δεν απαιτείται προετοιμασία του δείγματος ή χρήση αντιδραστηρίων. -Ευαισθησία εξέτασης 0.5 % - Φιλικό για το χρήστη Συντήρηση: στο ψυγείο στους 2-8 °C Σύνολο τεστ ανά συσκευασία: 50 test Στη συσκευασία...
43,15 €
Επαγγελματικό σετ για το προσδιορισμό της ογκομετρούμενης οξύτητας στο γιαούρτι εκφρασμένη σε γαλακτικό οξύ %. Απευθύνεται κυρίως σε εργαστήρια αναλύσεων, τυροκομεία, παραγωγούς.
98,39 €
Το φορητό καταγραφικό θερμοκρασίας είναι μια οικονομική, αξιόπιστη και πολύ εύχρηστη λύση στη διαδικασία μέτρησης και καταγραφής της θερμοκρασίας τόσο σε εφαρμογές παστερίωσης στη κονσερβοποιία, τη κομποστοποίηση, στο γάλα όσο και σε εφαρμογές υγρής και ξηρής αποστείρωσης κλπ. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα έχει αντοχή σε αντίξοα...
142,00 €
Πλωτό θερμόμετρο, κατάλληλο για χρήση στα γαλακτοκομικά ή τη ζυθοποιία. Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας από 0 έως 100°C Προστατευτική πλαστική θήκη
7,48 €
It is special equipment for milk and dairy analysis, such as analyze the samples after fat separation through pasteurization, Gerber’s method etc.Features: 1. The LCD display indicates the speed, time and temperature. 2. Microprocessor control. 3. Electric lid lock, over speed, over temperature and imbalance protection. 4. Stainless steel centrifugal...
3 048,39 €
Το Surface Protein τεστ είναι το πιο γρήγορο και ευαίσθητο τεστ που έχει την ικανότητα να ανιχνεύει υπολείμματα πρωτεΐνης και αλλεργιογόνων που παραμένουν πάνω στις επιφάνειες, σε όργανα και μηχανήματα. Ιδανικό για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (π.χ. εστιατόρια, σουπερμάρκετ), εργοστάσια, εργαστήρια, κλινικές, χειρουργεία, οδοντιατρεία,...
100,00 €
Κατάλληλο για τη μέτρηση της προσθήκης νερού σε προϊόντα γάλακτος (π.χ. γάλα, ξυνόγαλο, κεφίρ, αριάνι)
27,10 €
Μικρός δειγματολήπτης κατάλληλος για δειγματοληψία σε τυριά, κερί, γράσα κλπ. • Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα 316 • Υψηλής ποιότητας φινίρισμα
45,92 €
Οπτικό διαθλασίμετρο (ATC), κατάλληλο για τη μέτρηση της περιεκτικότητας σε αλάτι (%) στις άλμες (τουρσιών, ελιών, τυριών) και σε υγρά συντήρησης. Διαθέτει CE Certificate.
23,39 €
Αναλυτής γάλακτος υπερήχων και μετρητής σωματικών κυττάρων σε μία συσκευή! Ο αναλυτής έχει σχεδιαστεί για χρήση σε εργαστήρια, κέντρα συλλογής γάλακτος και καλύπτει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις για αξιόπιστες και ακριβείς μετρήσεις. Διατίθεται πλήρως λειτουργικός σε σετ με οθόνη 22", Θύρα RS232, Θύρα HDMI, Μονάδα flash USB, ενσωματωμένο εκτυπωτή,...
3 080,00 €