Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών σε κάθε περίπτωση στην οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Achema Scientific Equipment τα χαρακτηριστικά του προϊόντος διαφέρουν σε σχέση με την παραγγελία, ή διαπιστώσατε πρόβλημα στο προϊόν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προς επιστροφή προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγραφα που το συνόδευαν (Απόδειξη λιανικής και σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνει με δελτίο αποστολής) .

Όλες οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν επικοινωνίας εγγράφως με το ηλεκτρονικό κατάστημα (με επιστολή μέσω ταχυδρομείου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) την ίδια μέρα ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και μόνο στην περίπτωση που η συσκευασία είναι άθικτη. Στην περίπτωση ανοιγμένης ή κατεστραμένης συσκευασίας η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Η επιστροφή του προϊόντος στη περίπτωση προβλήματός του θα γίνει με μεταφορική που θα σας υποδείξουμε και με δική μας χρέωση. Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2610317084 ή στο email: contact@achema.gr. Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφεί το προϊόν είναι: Αρχιεπισκόπου Ιεροθέου 86-88, 26222, Πάτρα

Επιστροφή χρημάτων στη περίπτωση επιστροφής προϊόντος

Η επιστροφή χρημάτων στη περίπτωση επιστροφής προϊόντος γίνεται είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. H Achema Scientific Equipment διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στη τροποποίηση ή κατάργηση της πολιτικής επιστροφών της οποτεδήποτε δημοσιεύοντας τους νέους όρους και τις προϋποθέσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα achema.gr.