Κρυοσκόπιο γάλακτος (Milk Cryoscope) Μεγαλύτερη προβολή

Κρυοσκόπιο γάλακτος (Milk Cryoscope)

384

Νέο προϊόν

Το κρυοσκόπιο χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του σημείου πήξεως (freezing point) και της προσθήκης νερού στο γάλα.

Απαραίτητο για τον έλεγχο της νοθείας του γάλακτος με νερό σε όλα τα στάδια της παραγωγής (από τη προμήθειά του έως το παραγόμενο προιόν).

Έχει υψηλή σταθερότητα στις μετρήσεις και είναι κατάλληλο για τα εργαστήρια ανάλυσης, τις βιομηχανίες γάλακτος, τα τυροκομεία.

Χαρακτηριστικά:

-Φιλικό περιβάλλον εργασίας

-Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα

-Μικρή ποσότητα δείγματος για ανάλυση: 2 ml

-Προγραμματιζόμενη ανακίνηση

-Λουτρό με προγραμματιζόμενη θερμοκρασία

-Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

-ISO 5764: 2009 και IDF 108: 2009

Κατασκευάζεται στην Μ. Βρετανία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

5 611,29 € χωρίς Φ.Π.Α

6 958,00 € με ΦΠΑ

Σχετικές πληροφορίες

Τεχνικές προδιαγραφές:

Resolution: 0.02% water
Repeatability: +-2 °mC – (ISO 5764:2009 – IDF 108:2009)
Reproducibility: +-3 °mC – (ISO 5764:2009 – IDF 108:2009)
Results in °H, °C, or % water
Analysis time: 1:30 minutes (approx.)
Working temperature: 10-35 ° C
Peristaltic Pump for filling of refrigerated bath
Calibration with standard solution: 422 and 621

Working Conditions:

Ambient temperature: 10°C – 35°C
Milk Sample Temperature: 5°C – 35°C
Humidity: 30% to 80%

Power:
Power Supply: 100-230 V
Power consumption: 60W Max

Size and Weight:
(W x L x H): 210x210x210 mm
Weight: 6 kg